026-3707511
Al 15 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Exclusieve lodges en camps
Advies uit eigen ervaring

Botswana reizen

Botswana is een van de beste en meest exclusieve safaribestemmingen in Afrika. Het échte Afrika waar vele natuurfilms zijn opgenomen. Op een comfortabele en luxe manier bezoekt u de prachtige hoogtepunten van Botswana als de Okavango Delta, het ongerepte Chobe National Park en de waanzinnige Kalahari woestijn.

Middels een fly-in safari per cessna vliegtuigje ontdekt u hoe groots en weids de Okavango Delta vanuit de lucht is. U verblijft tijdens uw rondreis in exclusieve lodges gelegen op de mooiste plekken in de delta. Kom overdag tijdens uw safari’s oog in oog met het imposante wildleven te staan, en geniet van de prachtige natuur. ’s Avonds sluit u de dag op gepaste wijze af met culinaire hoogstandjes van de chef, geserveerd bij uw luxe lodge. Hierdoor leent Botswana zich uitstekend voor een comfortabele air-safari.

De luxe rondreizen door Botswana zijn ook goed te combineren met de machtige Victoria watervallen of met buurland Namibië, het contrast tussen de landen kan haast niet groter en zal u verbluffen! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan