026-3707511
Al 15 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Exclusieve lodges en camps
Advies uit eigen ervaring
« Terug

Okavango Delta Safari in Luxe

De grootste trekpleister van Botswana is de wereldberoemde Okavango Delta. Dit doolhof van waterwegen en eilanden vormt het leefgebied van talrijke diersoorten. In deze luxe rondreis combineert u verschillende gebieden op een comfortabele manier. U reist namelijk per Cessna vliegtuigje van lodge naar lodge omdat deze over land niet bereikbaar zijn.

Prijsindicatie

vanaf € 10.895 (januari t/m maart)
vanaf € 13.049 (april t/m mei)
vanaf € 18.095 (juni t/m oktober)
vanaf € 11.495 (november)

Genoemde prijs en arrangement kan verouderd zijn. Voor de meest actuele prijs verzoeken wij u om contact op te nemen met onze reisspecialisten.

Bovenstaande prijs is per persoon o.b.v. twee personen. We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.
Inclusief
 • vluchten per light aircraft in Botswana
 • verblijf in Botswana o.b.v. volpension
 • safari-activiteiten in Botswana
 • entreegelden voor de parken
 • aanvullende reisinformatie
 • bijdrage Calamiteitenfonds
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Dag 1-2: Victoria Watervallen

U komt vandaag aan op de luchthaven van de Victoria Falls in Zimbabwe. Eenmaal door de douane gekomen wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger die u naar uw verblijf brengt. Vanuit daar kunt u de komende twee dagen de machtige watervallen bezoeken of een van de vele andere activiteiten ondernemen die u deze bestemming te bieden heeft.

bekijk meer

Dag 3-5: Linyanti Consession

Na het ontbijt wordt u per transfer overland naar de Linyyanti Concession gebracht. Een exclusief stukje natuur ter hoogte van het bekende Chobe National Park. In alle rust kunt u hier de komende dagen genieten van de meest pure natuur van Botswana middels gamedrives en boottochten.

bekijk meer

Dag 6-8: Okavango Delta

Na een heerlijk ontbijt bij uw lodge staat uw transfer weer klaar om u naar de airstrip te brengen. Vanuit daar vliegt u per light aircraft naar de Okavango Delta, kijk tijdens de vlucht uit uw raampje naar beneden om al het natuurschoon dat zich onder u bevind te aanschouwen. Eenmaal gearriveerd op de airstrip wordt u per transfer naar de lodge gebracht. U verblijft hier 2 ontspannen nachten in de meest luxueuze kamer. Geniet van al het mooie wild de komende dagen en laat u verrassen!

bekijk meer

Dag 9-10: Chitabe Consession

Vandaag staat er een erg mooi en exclusief stukje natuur op u te wachten. Na het ontbijt wordt u weer naar de airstrip gebracht vanwaar u per cessna vliegtuigje naar de volgende bestemming, de Chitabe Concession, gevlogen wordt. Na aankomst wordt u door een lokale vertegenwoordiger naar uw lodge gebracht. Vandaag en morgen staan in het teken van het nog meer spotten van wild. Luipaarden, leeuwen, kuddes giraffen en zebra’s al het moois komt u tegen tijdens een gamedrive door de Chitabe Concession.

bekijk meer

Dag 11: Maun airport

In de ochtend na het ontbijt vliegt u per light aircraft naar de luchthaven van Maun vanwaar uw internationale vlucht naar huis vertrekt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 • Luipaard in Xigera Concession
 • Buffels in de Okavango, Xigera
 • Giraffe Vumbura Concession
 • Cheetah Linyanti Concession
 • Nijlpaard Moremi Game Reserve
 • Olifanten groep Chitabe Concession
 • Schemer over Duma Tau
 • Xigera Lagoon