026-3707511
Al 15 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Exclusieve lodges en camps
Advies uit eigen ervaring
« Terug

Botswana Bush, Beach & Luxe

De perfecte combinatie van safari & strand. U verblijft een aantal nachten in de Okavango Delta. Tijdens safari's geniet u van prachtige landschappen en een divers dierenrijk. Uw indrukwekkende bezoek sluit u ontspannen af op Benguerra Island in Mozambique. Relax op de prachtige stranden en ontdek de kleurrijke onderwaterwereld.

Prijsindicatie

vanaf € 15.595 (januari t/m maart)
vanaf € 16.695 (april & mei)
vanaf € 20.795 (juni)
vanaf € 21.295 (juli t/m oktober)
vanaf € 16.649 (november)
 

Bovenstaande prijs is per persoon o.b.v. twee personen. We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.
Inclusief
 • vliegreis Johannesburg - Livingstone (economy class)
 • vliegreis Johannesburg - Vilanculos v.v. (economy class)
 • vliegreis Maun - Johannesburg (economy class)
 • verblijf in Johannesburg o.b.v halfpension
 • verblijf in Botswana o.b.v. all inclusive
 • verblijf in Mozambique o.b.v. volpension
 • selectie drankjes in Botswana
 • safari-activiteiten in Botswana
 • entreegelden voor de parken
 • entreegelden Victoria Falls en Benguerra
 • boottransfer Vilanculos - Benguerra Island v.v.
 • bijdrage Calamiteitenfonds
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Dag 1: Aankomst Victoria Falls

Vandaag komt u aan op de luchthaven van Livingstone. Na aankomst wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger. Zij brengt u naar de lodge waar de eerste overnachting plaatsvind. De rest van de dag is ter vrije besteding.


Dag 2: Victoria Watervallen

Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan de machtige Victoria watervallen, het hoogtepunt van de dag. De rest van de dag kunt u opvullen met een van de vele activiteiten die Victoria Falls u te bieden heeft. Zo kunt u onder meer gaan bungee jumpen, raften, een helikopter vlucht maken, deelnemen aan een gamedrive of lekker genieten tijdens de sundowner cruise op de Zambezi rivier.

bekijk meer

Dag 3-4: Selinda Game Reserve

Per transfer over land wordt u naar de eerste bestemming in Botswana toegebracht. Na de afhandeling bij de grens wordt u welkom geheten in hét safariland van Afrika! Eenmaal aangekomen bij het Selinda Game Reserve wordt u verwelkomd door het personeel van de lodge. Selinda staat bekend om een van de meest exclusieve stukken natuur in Botswana. U kunt hier de komende 2 dagen onder andere de zeldzame wilde hond spotten!

bekijk meer

Dag 5-6: Sandibe Consession

Vandaag staat een mooi stukje van de Okavango Delta op het programma, de Sandibe Consession! In de ochtend wordt u naar de airstrip van Selinda Game Reserve gebracht vanwaar u een korte binnenlandse vlucht per light aircraft heeft naar de Sandibe Consession. Bij aankomst wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van de lodge die u naar het verblijf brengt. Deze 2 dagen staan in het teken van de indrukwekkende flora en fauna van de delta.

bekijk meer

Dag 7-8: Xaranna Concession

Om u zoveel mogelijk landschappen te laten zien vliegt u vandaag van de Sandibe Consession naar de Xaranna Consession per cessna vliegtuigje. Ook hier wordt u weer netjes verwelkomd en naar uw exclusieve lodge in de natuur gebracht. Olifanten, cheetahs, luipaarden en verschillende boksoorten zijn hier goed te spotten.

bekijk meer

Dag 9: Johannesburg

Tijd om de schitterende natuur van Botswana achter te laten! U wordt eerst naar de airstrip gebracht vanwaar u vliegt per light aircraft naar Maun. Eenmaal in Maun aangekomen vliegt u per lijndienst vlucht naar Johannesburg. Deze bestemming is nodig als tussenstop op weg naar het prachtige zeeleven van Mozambique! U wordt bij aankomst op Johannesburg opgehaald en naar de lodge net buiten de drukke stad gebracht. Hier heeft u 1 overnachting.

bekijk meer

Dag 10-14: Benguerra Island

Na een lekker ontbijt wordt u weer naar de luchthaven van Johannesburg gebracht waar u incheckt voor de vlucht naar Vilanculos, Mozambique! Op de luchthaven staat onze vertegenwoordiger klaar om u per transfer en ferry naar Benguerra island te brengen. Benguerra Island is een van de mooiste stukken strand en heeft de meest schitterende zeeleven die op het continent Afrika te vinden is. Geniet daarom de laatste nachten in alle luxe van de prachtige onderwaterwereld en ontspan op de parel witte stranden van Mozambique.

bekijk meer

Dag 15: Johannesburg airport

Helaas zit de reis er alweer op. U wordt netjes per ferry en transfer terug gebracht naar de luchthaven van Vilanculos. U checkt daar vervolgens in voor de vlucht terug naar Johannesburg waar u een verbinding heeft op de internationale vlucht terug naar huis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 • Strand Benguerra Island
 • Aerial View Xigera Camp
 • Gamedrive vanuit Tubu Tree
 • leeuw Sandibe concession
 • Xigera Lagoon
 • Dineren op het strand
 • Zonsondergang Xigera Camp
 • Buffels in de Okavango, Xigera