026-3707511
Al meer dan 20 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Luxe lodges en camps
Advies uit eigen ervaring
« Terug

Luxe reis Namibië en Kaapstad in laagseizoen

Een reis naar Namibië en Kaapstad wordt vaak gedaan in juli t/m oktober. Ten onrechte, aangezien dit ook een ideale combinatie is tussen januari en juni. Bijkomend voordeel is dat u kunt verblijven in alle exclusieve lodges, tegen laagseizoen prijzen. U bezoek alle highlights in Namibië, zoals de Sossusvlei, Damaraland en Etosha National Park. Doordat u met uw eigen huurauto rijdt, bepaald u uw eigen tempo. Daarna vliegt u de lange afstand van Windhoek naar Kaapstad, waar u de laatste dagen tot rust kunt komen. Geniet dus in alle luxe, maar zonder het hoge prijskaartje!

Prijsindicatie

vanaf € 5.895 (januari t/m juni)

Genoemde prijs en arrangement kan verouderd zijn. Voor de meest actuele prijs verzoeken wij u om contact op te nemen met onze reisspecialisten.

Bovenstaande prijs is per persoon o.b.v. twee personen. We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.
Inclusief
 • autohuur, Ford Ranger 4x4 Double Cab in Namibië, incl. verzekeringen
 • autohuur, Hyundai Accent in Kaapstad, incl. verzekeringen
 • verblijf in Windhoek en Swakopmund o.b.v. logies/ontbijt
 • verblijf in Sossusvlei, Damaraland en Etosha o.b.v. halfpension
 • verblijf in Kaapstad o.b.v. logies/ontbijt
 • regionale vlucht Windhoek - Kaapstad (economy class)
 • persoonlijke routebeschrijving en wegenkaart
 • aanvullende reisinformatie
 • bijdrage Calamiteitenfonds
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Dag 1: Windhoek

U arriveert vandaag op de luchthaven van Windhoek. Bij aankomst wordt u ontvangen door een vertegenwoordiger van onze lokale partner. Uw contactpersoon geeft u de laatste informatie die u nodig heeft en beantwoordt eventueel uw vragen. U haalt uw huurauto op en rijdt naar uw eerste verblijfplaats in Windhoek.

bekijk meer

Dag 2-3: Kulala Reserve

Na een heerlijk ontbijt reist u verder richting de Sossusvlei. U verblijft twee nachten in de Kulala Desert Lodge, gelegen op een privé natuurreservaat. Vanuit de Kulala Desert Lodge kunt u vele activiteiten in en nabij de Sossusvlei ondernemen, aangezien deze lodge een eigen ingang heeft. Beklim de rode duinen tijdens de zonsopgang, of maak de mooiste foto's in de Deadvlei. Ook in het Kulala Reserve zult u zicht niet vervelen, maak bijvoorbeeld een tocht per quadbike of een unieke ballonvlucht.

bekijk meer

Dag 4-5: Swakopmund

Vandaag rijdt u van het woestijnlandschap naar het strandplaatsje Swakopmund. Een mooie stop onderweg is het plaatsje Walvis Bay. Hier kunt u vanaf de kade al grote groepen flamingo's en pelikanen spotten. Tijdens uw verblijf in Swakopmund zult u zich zeker niet vervelend. Actievelingen kunnen gaan quadbiken of sandboarden. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan de grote kolonie zeehonden in Cape Cross, op ongeveer één uur rijden.

bekijk meer

Dag 6-7: Damaraland

De volgende bestemming is Damaraland, waar u verblijft nabij de Twyfelfontein regio. Tijdens uw verblijf in het luxe Camp Kipwe heeft u voldoende gelegenheid om de regio te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de rotstekeningen van bijna 2000 jaar oud, of de rotsformaties van de Organ Pipes. Een andere leuke activiteit is het maken van een gamedrive op zoek naar de unieke woestijnolifant.

bekijk meer

Dag 8-10: Etosha National Park

Dan is het nu tijd voor safari's! U reist met uw eigen huurauto verder naar het bekende Etosha National Park. U verblijft hier drie nachten in het Ongava Tented Camp. Dit luxe kampement ligt op een privé wildreservaat, grenzend aan het Etosha National Park. Op deze manier kunt u optimaal genieten van een fantastische wildervaring, op exclusieve wijze. Tijdens uw verblijf kunt u vele gamedrives maken, safari's te voet of een tocht speciaal voor vogelaars.

bekijk meer

Dag 11: Windhoek

Helaas komt uw reis door Namibië tot een eind. U rijdt terug naar Windhoek, waar wederom één nacht verblijft. De volgende ochtend stapt u uitgerust het vliegtuig in naar Kaapstad.

bekijk meer

Dag 12-15: Kaapstad

U sluit uw reis af met een verblijf in Kaapstad. Tijdens uw verblijf kunt u bijkomen van alle indrukken van uw reis door Namibië, maar u zult zich hier ook zeker niet vervelen! Aanraders tijdens uw verblijf in Kaapstad zijn bijvoorbeeld een bezoek aan de Tafelberg of de prachtige autotocht naar Kaap de Goede Hoop. Kaapstad staat ook bekend om haar goede restaurants en heerlijke wijnen, dus ook hier zal het u niet aan ontbreken!

Komende dagen zijn vrij ter besteding. Met uw eigen huurauto kunt u Kaapstad en omgeving zelf gaan ontdekken. Een aanrader is een dagtocht langs het schiereiland van Kaapstad, met als bekendste stops Kaap de Goede Hoop en Cape Point. Uiteraard kunnen een bezoek aan de Tafelberg en Robbeneiland ook niet ontbreken. Levendigheid en mooie winkels en boetieks vindt u in het Victoria & Alfred Waterfront. ’s Avonds kunt u bij een van de vele goede restaurants in Kaapstad terecht. Denk hierbij aan het beste restaurant van Zuid-Afrika, The Test Kitchen. Maar ook het La Colombe Restaurant in de wijk Constantia is zeker de moeite waard.

bekijk meer

Dag 16: Kaapstad airport

U rijdt vandaag met uw huurauto terug naar de luchthaven van Kaapstad. Hier levert u uw huurauto in en checkt u in voor uw terugvlucht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 • Sossusvlei
 • Etosha National Park
 • Kaapstad
 • Sundowner in Damaraland
 • Etosha National Park
 • Wandelsafari
 • Sossusvlei
 • Rotstekeningen in Damaraland
 • Etosha National Park
 • Camps Bay in Kaapstad