026-3707511
Al meer dan 20 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Luxe lodges en camps
Advies uit eigen ervaring
« Terug

Okonjima Bush Camp

Okonjima Nature Reserve biedt haar gasten verschillende overnachtingsmogelijkheden in Afrikaanse villa’s, bush suites, luxe tenten en kamers in de diverse Camps. Okonjima Bush Camp heeft daarin 8 verschillende chalets in Afrikaanse stijl, 1 luxe honeymoon suite en 3 luxe en-suite tenten. Recentelijk is deze Bush Camp geheel gerenoveerd. U verblijft daarom in een modern camp van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Alle chalets zijn gelegen in de prachtige natuur van Okonjima en hebben elk een schitterend uitzicht op de natuur van dit gebied. Het centrale gebouw met restaurant en bar heeft een warme en huiselijke sfeer waar u na een activiteit heerlijk tot rust kunt komen. 

Tijdens een verblijf in Okonjima hoeven de gasten zich niet te vervelen, er zijn voldoende activiteiten mogelijk. Uiteraard kunnen er gamedrives worden gemaakt, om het wild in de omgeving te spotten. Daarnaast zijn er wandelroutes die zowel individueel als met gids bewandeld kunnen worden. Tevens is er een zwembad aanwezig die voor de nodige verkoeling kan zorgen en is er de mogelijkheid om een ontspannen massage te boeken.

Naast dat Okonjima een lodge is, is het tevens de thuisbasis van de AfriCat Foundation. Deze organisatie beschermt met name de cheetaÂ’s en de luipaarden die voor het toerisme in gevangenschap worden gehouden of beschoten zijn door boeren omdat ze een dreiging vormen voor hun vee. Het belangrijkste doel van de organisatie is het behoud van de cheeta's en luipaarden door middel van onderwijs, onderzoek en een rehabilitatieprogramma. De AfriCat Foundation beschermt daarnaast ook leeuwen, woestijnlynxen, wilde honden en hyena's. Tijdens uw verblijf in Okonjima kunt u meer leren over de projecten van AfriCat en er op uit trekken om de luipaarden te zien.  • Bush Camp Chalet exterior
  • Main area 's nachts
  • Bush Camp chalet interieur
  • The Bush Camp, kamer 9
  • The Bush Camp, kamer 9 badkamer
  • The Bush Camp, kamer 9 badkamer