026-3707511
Al 15 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Exclusieve lodges en camps
Advies uit eigen ervaring

Namibië reizen

Namibië is het land van weidse uitzichten en prachtige landschappen. Geniet van de veelzijdigheid van dit mooie land: van de droge zandduinen van de Kalahari-woestijn tot het kustplaatsje Swakopmund en van de diepe kloven van Fish River Canyon tot de grillige rotsformaties van Damaraland. Ga zelf rijden met een luxe 4x4 huurauto en ontdek de uitgestrekte vlakten van Namibië of vlieg per Cessna vliegtuigje tussen de verschillende locaties terwijl u kunt genieten van de prachtige vergezichten.

In de keuze uit accommodaties is de grote diversiteit van Namibië wederom terug te vinden. Tijdens uw rondreis verblijft u wellicht in een exclusieve safari-lodge in Etosha, een prachtige lodge grenzend aan de duinen van de Sossusvlei of een luxe tentenkamp in Damaraland. Veel accommodaties bieden ook bijzondere activiteiten aan. Maak bijvoorbeeld een ballonvlucht over de Sossusvlei tijdens zonsopgang of ga onder begeleiding van een gids op zoek naar de Big Five in Etosha National Park. Wij stellen graag een luxe rondreis op maat naar Namibië voor u samen, geheel aangepast aan uw specifieke wensen! 

Namibië is een bestemming die goed gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld de Okavango Delta in Botswana of een van de exclusieve safariparken in Zambia en Zimbabwe.

Vraag vrijblijvend een offerte aan