026-3707511
Al meer dan 20 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Luxe lodges en camps
Advies uit eigen ervaring
« Terug

Air safari Namibië & Botswana

Het beste van Namibië en Botswana? Tijdens deze air safari ervaart u in rustig tempo de schoonheid van de duinen bij Sossusvlei. U maakt safari´s in het immense Etosha National Park en verblijft in luxe lodges. In Botswana overnacht u in safaritenten in de Okavango Delta en sluit u de reis af bij de machtige Victoria Falls. Dit is ultiem genieten!

Prijsindicatie

vanaf € 9.395 (januari t/m maart)
vanaf € 9.995 (april t/m mei)
vanaf € 11.595 (juni t/m oktober)

Genoemde prijs en arrangement kan verouderd zijn. Voor de meest actuele prijs verzoeken wij u om contact op te nemen met onze reisspecialisten.

 

Bovenstaande prijs is per persoon o.b.v. twee personen. We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.
Inclusief
 • meet & assist Windhoek airport
 • vluchten per light aircraft in Namibië & Botswana
 • vliegreis Windhoek - Victoria Falls (economy class)
 • transfers (mogelijk op indeling)
 • verblijf in Windhoek o.b.v. logies en ontbijt
 • verblijf tijdens de air safari o.b.v. volpension
 • selectie drankjes tijdens de air safari (m.u.v. Windhoek en Victoria Falls)
 • safari-activiteiten in Namibië & Botswana
 • entreegelden voor de Nationale Parken
 • aanvullende reisinformatie
 • bijdrage Calamiteitenfonds
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Dag 1: Windhoek

Vandaag arriveert u op de luchthaven van Windhoek. In de aankomsthal staat een vertegenwoordiger van onze lokale partner om u te verwelkomen. Zij verzorgen uw transfer naar uw verblijf in Windhoek en overhandigen u een uitgebreid reispakket. De rest van de dag kunt u bijkomen in uw luxe kamer of een frisse duik nemen in het zwembadje. ’s Avonds kunt u in het Olive Restaurant genieten van een heerlijk diner.

bekijk meer

Dag 2-3: Kulala Reserve

Na een lekker ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven van Windhoek gebracht. Hier vandaan vertrekt uw vlucht naar het Kulala Wilderness Reserve, per light aircraft. Vanuit het vliegtuig maakt u voor het eerst kennis met het mooie landschap van Namibië. Geniet van de weidsheid van het landschap en uw eerste blik op de rode duinen van de Sossusvlei.

Bekomen van alle indrukken kunt u de volgende dag deelnemen aan een van de vele georganiseerde activiteiten. Zo kunt u de bekende ‘Dune 45’ beklimmen. Wij raden u aan om dit ’s ochtends vroeg te doen, wanneer de zon prachtig over de duinen schijnt. Zeker niet te missen zijn een bezoek aan Deadvlei en Sossusvlei Canyon.

bekijk meer

Dag 4-5: Ongava Game Reserve

Het volgende hoogtepunt van uw reis door Namibië staat alweer op het programma: het Etosha National Park. U vliegt wederom per light aircraft, zodat u kunt genieten van prachtige vergezichten en snel op uw volgende bestemming bent. Gedurende twee nachten verblijft u in de Ongava Lodge, gelegen op het grootste privé wildreservaat in Namibië. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden, dranken en activiteiten inclusief.

Maak bijvoorbeeld ’s ochtends vroeg of aan het eind van de middag een safari onder begeleiding van een gids. Wellicht spot u wel een cheeta, leeuw of neushoorn. Een bijzondere ervaring is het maken van een wandelsafari. Hierdoor kunt u onder begeleiding van twee gidsen een prachtige tocht maken en kunt u op steenworp afstand van bijvoorbeeld een giraffe komen. Een unieke manier om het wild in Namibië te ontdekken!

bekijk meer

Dag 6: Windhoek

Vanochtend maakt u nogmaals een safari, hopelijk heeft u de afgelopen dagen de gehele Big 5 kunnen spotten. Vervolgens wordt u terug naar Windhoek gevlogen per light aircraft. Nadat u bent gearriveerd op de luchthaven staat uw transfer voor u gereed, om u wederom naar het The Olive Exclusive te brengen.

bekijk meer

Dag 7-8: Victoria Watervallen

Op tijd wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven van Windhoek gebracht. Hier checkt u in voor uw vlucht naar Victoria Falls. Bij aankomst in Zimbabwe wordt u verwelkomd en naar uw luxe hotel gebracht: de Victoria Falls Safari Lodge. Vanuit de lodge heeft u mooi uitzicht over een grote waterplaats, waar veel dieren zich verzamelen.

De volgende dag is vrij te besteden. Wij raden u aan om deze dag de Victoria watervallen te gaan bezoeken. U kunt dit doen per kano, boottocht of met een vlucht over de watervallen. Ook de ‘thrill seekers’ zullen zich hier niet vervelen, u kunt bijvoorbeeld abseilen, bungeejumpen of per speedboot over de rivier.

bekijk meer

Dag 9-10: Chobe National Park

Uw auto met privé chauffeur haalt u bij uw hotel in Victoria Falls. Vandaag reist u per auto van Zimbabwe naar Botswana, waar u verblijft in het Chobe National Park. Tijdens uw verblijf in Chobe zijn al uw maaltijden inclusief, evenals de activiteiten.

De Chobe Game Lodge, de accommodatie waar u twee nachten verblijft, biedt dagelijks meerdere safariactiviteiten aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een safari per safaritruck, waarbij u onder begeleiding van een gids op zoek gaat naar het wild. Deze zogenaamde ‘gamedrives’ vinden ’s ochtends vroeg of aan het einde van de middag plaats. Maar tijdens een verblijf in het Chobe park kan een safari per boot niet ontbreken! ’s Ochtends of tijdens zonsondergang kunt u per boot over de Chobe rivier varen, waarbij het spotten van grote kuddes olifanten vrijwel gegarandeerd is!

bekijk meer

Dag 11-12: Okavango Delta

Vandaag wordt u per privé transfer naar de luchthaven van Kasane gebracht. Hier vandaan vertrekt u per light aircraft voor uw laatste bestemming van deze reis, en wellicht wel het hoogtepunt: de Okavango Delta. U verblijft twee nachten in de Khwai Concession, dat deel uitmaakt van de Okavango Delta. Bij aankomst wordt u verwelkomd door medewerkers van de Sable Alley Lodge die u naar uw verblijfplaats brengen.

Tijdens uw verblijf in het Khwai wildreservaat kunt u vele activiteiten ondernemen (inclusief). Een voordeel van een verblijf in de Sable Alley Lodge is dat het gehele jaar door u safariactiviteiten over land en in het water kunt ondernemen. Maak bijvoorbeeld een tocht per safaritruck onder begeleiding van een gids. Of kies ervoor om met een boot over smalle waterwegen gevaren te worden.

bekijk meer

Dag 13: Maun airport

Na uw laatste ochtendactiviteit, wordt u weer naar de airstrip gebracht voor uw vlucht per light aircraft naar Maun. Vanaf Maun vertrekt uw internationale vlucht naar huis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 • Giraffe Vumbura Concession
 • Kulala Desert Lodge
 • Spingbok Namib desert
 • Witte neushoorns Etosha National Park
 • Aerial View Little Vumbura
 • Olifanten Okavango Delta
 • Tent Kulala Desert Lodge
 • Deadvlei