026-3707511
Al 15 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Exclusieve lodges en camps
Advies uit eigen ervaring

Tanzania reizen

In alle luxe en comfort naar een van Afrika’s mooiste bestemmingen die tot de verbeelding spreekt? Denk dan aan Tanzania, het land dat bekend staat om de grote migratie van duizenden gnoes en zebra’s in de Serengeti. Verblijf tijdens uw rondreis in de meest exclusieve lodges en luxe tented camps en geniet van Tanzania’s beroemdste wildparken!

Luxe Reizen Afrika biedt u verschillende mogelijkheden om Tanzania te ontdekken. Kies voor een fly-in safari en vlieg per light aircraft tussen luxe lodges gelegen op de mooiste plekken. Ook heeft u de mogelijkheid om alles per comfortabele, luxe 4x4 landcruiser te zien. Elke lodge is van een hoge kwaliteit en service, overal wordt u dan ook gastvrij ontvangen. De meeste maaltijden, drankjes en safari-activiteiten zijn inbegrepen. U kunt daarom zorgeloos genieten van parken als Lake Manyara, Tarangire National Park, Ngorongroro Crater en de Serengeti in Noord-Tanzania. Of geniet in Zuid-Tanzania van exclusievere parken als Ruaha National Park, Selous Game Reserve en sluit uw reis af op Zanzibar, Mafia Island of Pemba Island.

Ga onbezorgd op reis naar Tanzania met Luxe Reizen Afrika en geniet in alle luxe van al het prachtige wildleven om vervolgens uw reis af te sluiten op de mooiste stranden van Zanzibar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan