026-3707511
Al meer dan 20 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Luxe lodges en camps
Advies uit eigen ervaring
« Terug

Tanzania per luxe landcruiser

Dertig jaar safari-ervaring van onze lokale partner heeft geresulteerd in een speciaal ontworpen safariwagen. De nieuwe wagen is een categorie hoger dan onze klassieke safariwagen. De Signature landcruisers bieden plaats aan vier gasten en zijn van alle gemakken voorzien. U heeft extra beenruimte, de stoelen zijn verstelbaar en er is meer bagageruimte. De extra hoge ramen aan de zijkant, samen met een groot pop-up dak, zorgen voor een 360 graden uitzicht. Voor uw gemak zijn er stopcontacten voor het opladen van uw camera en is er zelfs wifi aanwezig. Een mini-koelkast kan gevuld worden met uw favoriete drankjes.

Bent u op zoek naar meer luxe en comfort tijdens de safari, dan is deze reis zeker een goede keuze. Uw privéchauffeur, tevens gids, weet de mooiste plekjes te vinden en kan u uiteraard alles vertellen over de flora & fauna. Tussen de safari’s door verblijft u in fraaie lodges middenin de natuur. 

Prijsindicatie

vanaf € 7.795 (11 januari - februari)
vanaf € 7.595 (maart & 1-15 december)
vanaf € 6.895 (april & mei)
vanaf € 7.295 (juni)
vanaf € 7.695 (juli - oktober)
vanaf € 7.395 (november)

Noot: Is de migratie in uw gewenste reisperiode in het noorden van Tanzania, dan selecteren we in overleg Serengeti Migration Camp. Voor dit camp geldt een toeslag.

Genoemde prijs en arrangement kan verouderd zijn. Voor de meest actuele prijs verzoeken wij u om contact op te nemen met onze reisspecialisten.

Bovenstaande prijs is per persoon o.b.v. twee personen. We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.
Inclusief
 • vervoer per luxe landcruiser met privéchauffeur
 • lokale vliegreis Serengeti - Arusha
 • verblijf o.b.v. volpension
 • safari-activiteiten
 • entreegelden voor de parken
 • laundry service
 • bijdrage Calamiteitenfonds
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Dag 1: Aankomst Arusha

Na aankomst op Kilimanjaro International Airport wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Zij verzorgen uw privétransfer naar het hotel in Arusha waar u alvast geïnformeerd wordt over de safari die de komende dagen op het programma staat.

bekijk meer

Dag 2-3: Tarangire National Park

Na het ontbijt reist u naar het Tarangire National Park. Bij aankomst staat de lunch voor u klaar in de Tarangire Safari Lodge waarna u een gamedrive maakt in het park. Ook de volgende dag staan gamedrives op het programma. Uw verblijft twee nachten in het comfortabele Tarangire Treetops Camp.

bekijk meer

Dag 4: Lake Manyara

De reis gaat verder naar het Lake Manyara National Park waar er na aankomst een gamedrive op het programma staat. Een picknick lunch neemt u mee en nuttigt u in het park. De komende nacht verblijft u in de Escarpment Luxury Lodge. De volgend dag is het nog een korte rit naar de Crater.

bekijk meer

Dag 5: Ngorongoro Crater

Vandaag reist u naar het Ngorongoro National Park, een picknick lunch wordt meegenomen. In dit enorme natuurgebied staat de niet actieve Ngorongoro vulkaan. De deels ingestorte kraterwand vormt een beschermde omgeving voor planten en wilde dieren. De Ngorongoro heeft daarom als bijnaam ‘de ark van Noach’. In de krater maakt u een gamedrive. U heeft hier een goede kans om de ‘big five’ te zien. Na de gamedrive reist u naar Ndutu, gelegen tussen de Crater en het Serengeti National Park.

bekijk meer

Dag 6-8: Serengeti National Park

De komende drie nachten verblijft u in het bekende Serengeti National Park. De gamedrives die op het programma staan maakt u in de ochtend en namiddag. Tussen de gamedrives door geniet u van het comfort van uw fraai gelegen accommodatie. Is de gnoe migratie in uw gewenste reisperiode in het noorden van Tanzania, dan selecteren we in overleg Serengeti Migration Camp.

bekijk meer

Dag 9: Serengeti - Arusha

Deze ochtend geniet u nog van een heerlijk ontbijt alvorens we de transfer verzorgen naar de airstrip. U gaat aan boord van de light aircraft en reist comfortabel en snel terug naar Arusha. Indien gewenst verzorgen we een dagkamer voor u in in afwachting van uw internationale vlucht. Uiteraard kunt u deze reis ook verlengen met een verblijf aan het strand.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 • Landcruiser
 • Giraffen Serengeti National Park
 • Lake Ndutu Luxury Tented Lodge zwembad
 • Landcruiser van binnen
 • Landcruiser
 • Serengeti Pioneer Lounge zonsondergang
 • Lake Ndutu Luxury Tented Lodge familie tenten
 • Lake Ndut Luxury Tented Lodge tent interieur
 • Empakai Crater
 • Ngorongoro hooglanden
 • Serengeti Pioneer Camp uitzicht
 • Tarangire Tree Tops kamer exterior