026-3707511
Al 15 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Exclusieve lodges en camps
Advies uit eigen ervaring
« Terug

Zimbabwe Highlights

Tijdens deze luxe air safari bezoekt u de mooiste plekken van Zimbabwe. Exclusieve bestemmingen als Hwange National Park en Mana Pools National Park worden bezocht met als afsluiting een comfortabele luxe lodge, dichtbij de Victoria watervallen. U reist met cessna vliegtuigjes tussen de verschillende parken, waar u samen met een ervaren gids op zoek gaat naar het grote en kleine wild. U overnacht deze reis in zorgvuldig gekozen exclusieve locaties zoals Bumi Hills Safari Lodge en Ruckomechi Camp. 

Prijsindicatie

vanaf € 6.749 (april & mei)
vanaf € 8.249 (juni t/m oktober)
vanaf € 6.995 (november)

Bovenstaande prijs is per persoon o.b.v. twee personen. We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.
Inclusief
 • vluchten per light aircraft in Zimbabwe
 • verblijf in Zimbabwe o.b.v. volpension
 • selectie dranken in Zimbabwe
 • safari-activiteiten in Zimbabwe en Victoria Falls
 • entreegelden voor de parken
 • aanvullende reisinformatie
 • bijdrage Calamiteitenfonds
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Dag 1: Aankomst Victoria Falls

Nadat u uw internationale vlucht heeft gehad komt u aan op de luchthaven van Victoria Falls. Onze lokale vertegenwoordiger verwelkomt u en brengt u naar uw eerste onderkomen.

bekijk meer

Dag 2: Victoria Watervallen

Na een heerlijk ontbijt is de dag aangebroken om de machtige Victoria watervallen te bewonderen. De rest van de dag kunt u invullen met een van de vele activiteiten die het plaatsje u te bieden heeft. Denk onder andere aan bungeejumpen, raften, gamedrives of een boottocht over de Zambezi rivier.

bekijk meer

Dag 3-5: Hwange National Park

Na het ontbijt bij uw lodge, vertrekt u per transfer over land naar Hwange National Park. Zimababwe’s grootste wild en natuurpark. De komende dagen kunt u genieten van vele verschillende diersoorten die hier leven.

bekijk meer

Dag 6-7 : Matusadona National Park

Sta lekker vroeg op en geniet van de zonsopgang tijdens uw ontbijt. Vervolgens wordt u naar de airstrip van Hwange National Park gebracht vanwaar u een korte vlucht heeft per light aircraft naar Matusadona National Park. Dit is het meest exclusieve park van Zimbabwe. Bij de airstrip wordt u opgehaald en naar uw accommodatie in het park gebracht. U verblijft geheel in luxe in een van de beste lodges van het land. De komende dagen kunt u het park verder ontdekken middels schitterende gamedrives.

bekijk meer

Dag 8-10: Mana Pools National Park

Tijd voor het laatste nationale park van Zimbabwe, Mana Pools National Park. Ook vandaag wordt u na het ontbijt weer naar de airstrip gebracht vanwaar u een korte vlucht heeft naar Mana Pools. Daar wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van de lodge die u naar uw exclusieve lodge brengt. Mana Pools heeft een grote variëteit aan schitterende dieren, het park behoort tot een van de beste van Zimbabwe.

bekijk meer

Dag 11: Harare airport

Een laatste vlucht per light aircraft staat op het programma nadat u van uw smakelijke ontbijt heeft genoten. U wordt eerst naar de airstrip gebracht en vliegt vanuit daar rechtstreeks naar de luchthaven van de hoofdstad Harare. Hier haalt u de verbinding met uw internationale vlucht terug naar huis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 • Ruckomechi Camp
 • Olifanten Hwange National Park
 • Restaurant Little Makalolo
 • Kudde buffels Mana Pools
 • Zebra's
 • Victoria Falls
 • Sable antilope
 • Olifanten, wandelsafari Hwange