026-3707511
Al meer dan 20 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Luxe lodges en camps
Advies uit eigen ervaring

Zuid-Afrika reizen

Zuid-Afrika biedt een grote diversiteit aan landschappen, bezienswaardigheden en activiteiten. Niet vreemd dat Zuid-Afrika vaak ‘de wereld in één land’ wordt genoemd. Hier kunt u de ene dag tussen de wilde dieren verblijven, terwijl u de volgende dag aan het strand ligt, een wereldstad bezoekt of in de bergen wandelt.

Voor een luxe reis is Zuid-Afrika een bestemming bij uitstek. Zuid-Afrika heeft een groot aanbod aan luxueuze accommodaties, waarbij service hoog in het vaandel staat. U kiest zelf de manier waarop u reist: per eigen comfortabele huurauto, auto met privéchauffeur of per vliegtuig (fly-in). Ook op culinair gebied is Zuid-Afrika een fantastische bestemming. Geniet van de heerlijkste gerechten en proef de beste wijnen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen selfdrive langs de Tuinroute of een exclusieve fly-in safari naar het Kruger Park, wij helpen u graag verder met uw luxe rondreis door Zuid-Afrika!

Wilt u uw luxe rondreis door Zuid-Afrika op het strand afsluiten, dan bieden Mauritius en de Seychellen hiervoor perfecte opties. Daarnaast is Zuid-Afrika ook goed te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan de indrukwekkende Victoria watervallen of een exclusieve safari in buurlanden Namibië en Botswana.

Vraag vrijblijvend een offerte aan