026-3707511
Al 15 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Exclusieve lodges en camps
Advies uit eigen ervaring
« Terug

Met Rovos Rails naar Victoria Falls

Deze 4-daagse luxe treinreis start vanaf het Rovos Rail Station in Pretoria. Vervolgens slingert het zijn weg naar het noorden via Warmbaths en Nylstroom. De trein steekt de Steenbokskeerkring over op weg naar de grens met Zimbabwe. Hier wordt er verder gereisd naar Bulawayo, de tweede stad van Zimbabwe, om uiteindelijk via het Hwange National Park bij de Victoria Watervallen aan te komen. De overnachtingen vinden plaats aan boord van een luxe en comfortabele trein. Onderweg komt u langs verschillende hoogtepunten van de regio. Tot slot zijn er nog tal van activiteiten te ondernemen bij de Victoria Watervallen en kunt u vanaf hier uw reis optioneel verlengen. Uiteraard is dit gedeelte van de reis gemakkelijk in te voegen bij uw reisplannen voor Zuid-Afrika of Botswana. 

Programma
Dag 1: Pretoria
Dag 2: Bulawayo
Dag 3: Hwange National Park
Dag 4: Victoria Watervallen
Accommodaties

Rovos Rail

Prijsindicatie

De prijs voor dit arrangement is op aanvraag.

Bovenstaande prijs is per persoon o.b.v. twee personen. We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.
Inclusief
  • verblijf in een Pullman Suite
  • alle maaltijden
  • high tea
  • alle drankjes (exclusief champagne)
  • gamedrive in The Hide
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Dag 1: Pretoria

Rond 09.30 uur start uw Rovos treinreis door Zuid-Afrika en Zimbabwe. Vanaf het treinstation in Pretoria gaat de reis van start, gedurende deze reis kunt u van de weidse uitzichten genieten en voert de weg zich langs Warmbath, genoemd naar het mineraalwater, en Nylstroom wat volgens de vroegere voortrekkers is gedoopt als de bron van de Nijl omdat de rivier richting het noorden stroomt. Ook passeert u tijdens de reis de Steenbokskeerkring. Rond 13.00 uur wordt er een heerlijke lunch geserveerd en om 16:30 uur thee. Nadat de grensformaliteiten bij Zimbabwe zijn gedaan vervolgt de reis zich naar het noorden. Diner is rond de klok van 19:30 uur en sluit u de dag af aan boord in uw comfortabele bed.

bekijk meer

Dag 2: Bulawayo

Vandaag is een dag ter vrije besteding. Ontbijt, lunch, thee en diner worden op dezelfde tijdstippen geserveerd als de dag hiervoor. Gedurende de reis richting Mpopoma komt de trein door Zimbabwe’s belangrijkste plaatsen Bulawayo, Rutenga en Somabhula en krijgt u een goede indruk van het land en haar steden.

bekijk meer

Dag 3: Hwange National Park

Vanaf 07.00 uur ’s ochtends staat er weer een lekker ontbijt klaar, dan vertrekt de trein ook weer uit Mpopoma. De reis vervolgt zich richting het noorden over een 114 kilometer lange rechte stuk rails langs de oostzijde van Hwange National Park. Om 15:00 uur komt u aan bij Kennedy Siding vanwaar de trein stopt en u de mogelijkheid heeft om een gamedrive te maken in Hwange National Park. Eenmaal terug aan boord vervolgt de treinreis zich naar Thompsons Junction voor een tussenstop. Het diner wordt weer rond 19.30 uur geserveerd om de dag vol mooie indrukken mee af te sluiten.

bekijk meer

Dag 4: Victoria Watervallen

Geniet van het landschap tijdens uw ontbijt waar u vanaf 07.00 uur weer van kunt genieten. Rond 10.00 uur komt de trein aan op Journey’s End bij de Victoria Watervallen waar uw treinreis door Zuid-Afrika en Zimbabwe eindigt. Optioneel kunt u hier dagen verlengen, het plaatsje Victoria Falls biedt tal van leuke activiteiten in en rond de Zambezi rivier.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan
  • Rovos Rails
  • Victoria Falls
  • Gamedrive in Hwange
  • Verblijf in een deluxe suite