026-3707511
Al 15 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Exclusieve lodges en camps
Advies uit eigen ervaring

Over ons

Luxe Reizen Afrika is onderdeel van PANGEA Travel. Sinds de oprichting hebben de reisspecialisten veel kennis en reiservaring opgedaan in Afrika. Tijdens deze reizen waren de overnachtingen in de mooiste hotels, lodges en tented camps. Onderstaande medewerkers werken dagelijks met passie aan uw persoonlijk reisplan. In een gesprek geven zij met plezier advies over uw reismogelijkheden. Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer: +31 (0)26 370 75 11 of stuur een email naar info@luxereizenafrika.nl.

  • Martijn Visscher

    Meer dan 10 jaar geleden zette ik voor het eerst voet op Afrikaanse bodem. Sindsdien ben ik verliefd op het continent en haar natuurpracht. Ik heb genoten van safari’s in o.a. Kenia, Tanzania, Botswana en Zuid-Afrika. Tijdens deze safari's heb ik overnacht in de mooiste lodges en camps. Hier stonden persoonlijke service, lekker eten en uitstekende safari’s centraal. De liefde voor Afrika en mijn enthousiasme deel ik graag met u. Op basis van uw persoonlijke wensen zal ik een onvergetelijke reis door Afrika voor u samen stellen.

  • Esther van den Berg

    Mijn liefde voor Afrika ontstond door de prachtige reis die ik jaren geleden door Botswana en Namibië heb mogen maken. Daarna volgden (diverse keren) Zuid-Afrika, Réunion & de Seychellen. Ik heb hierdoor al van veel mooie plekjes op de wereld mogen genieten. Onvergetelijk is de vliegreis per light aircraft over de Okavango Delta. Het meest onder de indruk was ik van de eerste nacht in een tented camp, erg spannend! Zoekt u de ultieme safari ervaring? Dan adviseer ik Zambia. Hier zijn verschillende safari activiteiten mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan