026-3707511
Al meer dan 20 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Luxe lodges en camps
Advies uit eigen ervaring

Over ons

Luxe Reizen Afrika is onderdeel van PANGEA Travel. Sinds de oprichting hebben de reisspecialisten veel kennis en reiservaring opgedaan in Afrika. Tijdens deze reizen waren de overnachtingen in de mooiste hotels, lodges en tented camps. Onderstaande medewerkers werken dagelijks met passie aan uw persoonlijk reisplan. In een gesprek geven zij met plezier advies over uw reismogelijkheden. Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer: +31 (0)26 370 75 11 of stuur een email naar info@luxereizenafrika.nl.

  • Martijn Visscher

    Al meer dan twintig jaar geleden zette ik voor het eerst voet op Afrikaanse bodem. Sindsdien ben ik verliefd op het continent en haar natuurpracht. Ik heb al vele malen mogen genieten van safari's in onder andere Kenia, Tanzania en Zuidelijk Afrika. Tijdens deze safari's heb ik overnacht in de mooiste lodges en camps, waar persoonlijke service, heerlijk eten en uitstekende safari's centraal stonden.

    Mijn liefde voor Afrika en mijn enthousiasme deel ik graag met u. Op basis van uw persoonlijke wensen stel ik een onvergetelijke reis door Afrika voor u samen.

  • Esther van den Berg

    Mijn liefde voor Afrika ontstond door de prachtige reis die ik jaren geleden door Botswana en Namibië heb mogen maken. Daarna volgden diverse keren Zuid-Afrika, Réunion en de Seychellen. Ik heb hierdoor al van veel mooie plekjes op de wereld mogen genieten. Onvergetelijk is de vliegreis per light aircraft over de Okavango Delta. Het meest onder de indruk was ik van de eerste nacht in een tented camp, een erg spannende ervaring! Zoekt u de ultieme safari-ervaring? Dan adviseer ik u graag over de verschillende mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan