026-3707511
Al 15 jaar actief in Afrika
Uw luxe privéreis geheel op maat
Variëteit aan wild- en natuurparken
Exclusieve lodges en camps
Advies uit eigen ervaring

Specials

Gedurende het jaar zijn er verschillende specials, kortingen en last minute aanbiedingen. Onderstaand vindt u een selectie van deze aanbiedingen. Al onze reizen worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Bij het samenstellen van uw reis houden wij altijd rekening met mogelijke beschikbare specials. Zo bent u altijd verzekerd van de beste prijs. Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer: +31 (0)26 370 75 11 of stuur een email naar info@luxereizenafrika.nl.

 • Fly me to the Beach Benguerra Island

  Verblijf minimaal 4 nachten in &Beyond Benguerra Island (Casinha) en ontvang een gratis transfer per helikopter vanaf de luchthaven van Vilanculos. Bij een verblijf van minimaal 6 nachten is tevens een gratis vlucht van Kruger Mpumalanga Airport naar Vilanculos inclusief, evenals de terugvlucht van Vilanculos naar Johannesburg.

 • Stay more in Madikwe & Kaapstad

  Reserveer 3 nachten in het Madikwe Game Reserve (Lelapa Lodge, Kopano Lodge of Dithaba Lodge) of 3 nachten in Marataba (Sable of Mountain Lodge) en ontvang 2 gratis nachten in Kaapstad More Quarters. Deze aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid en geldig t/m 17 december 2019. Deze accommodaties zijn opgenomen in onze Kaapstad, Madikwe & Marataba reis. Liever niet naar Kaapstad? U kunt ook 3 nachten verblijven in Madikwe en 3 nachten in Marataba. De 3e nacht in Marataba is dan gratis.

 • Specials Essque Zalu Zanizbar

  Essque Zalu Zanizbar is een uitstekende plek om uw vakantie of huwelijksreis door Tanzania af te sluiten. U kunt zeven nachten verblijven voor de prijs van vijf. Er is ook een 5 = 4 en een 4 = 3 aanbieding. Deze aanbieding is geldig t/m 19 december 2019. Honeymooners profiteren bij een verblijf van minimaal 5 nachten van 30% korting op de kamerprijs en ontvangen tal van extra’s zoals een romantisch diner, een kamerupgrade (mits beschikbaar) en een massage van 30 minuten. 

 • Zuid-Afrika 2019 Special &Beyond

  Bij &Beyond vindt u een aantal van de mooiste safari-lodges in Zuid-Afrika. Denk bijvoorbeeld aan Phinda Vlei Lodge nabij Hluhluwe of Kirkman's Camp in Sabi Sands. Luxe accommodaties met goede safari's en veel persoonlijke aandacht. Verblijf minimaal 5 nachten in een combinatie van deze lodges en ontvang 10% korting. Vraag onze reisspecialisten om meer informatie en beschikbaarheid.

 • € 150 korting pp, Namibië fly in safari

  Reserveer onze luxe Namibië Fly In Safari in 2019 en ontvang € 150 korting per persoon. Afstanden overbruggen in Zuidelijk Afrika kost vaak veel tijd. Besteed uw tijd in Namibië optimaal en kies voor deze fly-in safari! U vliegt op beperkte hoogte van camp naar camp en ervaart het ultieme reisgevoel. De accommodaties zijn kleinschalig, de service perfect en u kunt volop genieten van activiteiten.

 • Zuid-Tanzania special

  Onze Luxe Safari Zuid-Tanzania is gebaseerd op een 7 = 10 aanbieding die het gehele jaar van toepassing is. U haalt zo het maximale uit uw rondreis door Zuid-Tanzania. In het laagseizoen is er geen toeslag voor single reizigers. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan